Venner

Send hilsen

Send en hilsen til os, vi har brug for al den opmuntring, vi kan få. 

For tiden har vi store problemer forårsaget af COCID19. I forårs sæsonen 2020 haft stribevis af aflysninger og enkelte i efterårs sæsonen. En direkte følge af Myndighedernes krav til antal af personer, der måtte forsamles.

Lige nu er vi så med ekspres fart på vej ind i forårs sæsonen 2021 og også her modtager vi aflysninger og manglende henvendelser, da man ikke kan få rede på, der reelt gælder.

En tinglyst bestemmelse om, at Koloniens målgrupper primært er daginstitutioner og skoler og vi er derfor begrænset i vort råderum.

I direkte følge heraf er, at vi i 2020 har haft et samlet driftstab på ca. kr. 111.000,00 og det er en alvorlig sag. Hvis vi nu kan imødese et tilsvarende tab i 2021, så nærmer vi os hastigt en katastrofe.

Der er udarbejdet en "såkaldt revisorer erklæring" og ansøgning til Erhvervsstyrelsen, som vi har vi fået afslag på. en ny erklæring m.v. vil formentlig overstige det beløb, som der gives kompensation for.

Vi forstår det ikke og kan ikke finde anden forklaring herpå end den, at vi ikke passer ind i det periodiserings mønster Erhvervsstyrelsen opererer med. Vi er et sæson bestemt erhverv med 12 måneders faste udgifter og 6 måneders indtægter. Da daginstitutioner og skoler ingen tradition har for at tage på koloni i vinterhalvåret.

Hvis de mange børn og voksne der siden kolonien blev bygget i 1936 og i alle årene derefter som har været gæst på Løjert-huset og haft en god oplevelse her føler, at stedet skal bestå og fortsætte sit virke til glæde for gavn for mange flere, så er der brug for al den støtte, vi kan finde derude i form af gaver og bidrag.

På Koloniens hjemmeside: loejert-huset.dk - kan man finde detaljerede oplysninger om husets indretningen og udendørs forhold og på denne Forenings side kan man læse om om formålet med dens oprettelse.

Der arbejdes koncentreret på at finde en løsning, så vi har travlt, men vil finde tid til orientering heromkring undervejs.


Varme hilsener
Bestyrelsen

Skriv din besked her. Udfyld formularen:

Nyeste kommentarer

12.04 | 13:05

Kære bestyrelse.
Vi er en institution som har tilbragt mange timer i Løjerthuset. Vi vil høre om der var en mulighed for at leje huset en dag, kun toilettet.

...
27.01 | 05:21

er bliver ikke fuldt op på henvendelser om leje på denne side. Skriv venligst til Koloniens mail adresse: loejerthuset.dk@gmail.com. God dag - Løjert-huset

...
29.10 | 15:15

Hej har sendt mail d. 25.10 og har ikke hørt noget. Er Løjerthus ledig i weekenderne i April 2021? vi er 24 børn og 3 voksne fra Frederikssund Privatskole.

...
05.12 | 14:28

Skriv venligst til vor mail adresse: loejerthuset.dk@gmail.com

God dag

Løjert-huset

...