Løjert-husets Venner

Foreningen Løjert-husets Venner

I 1989 fik en kreds af personer - lejere, personale og bestyrelsesmedlemmer - omkring Løjert-huset ideen til at stifte en forening, hvis hovedformål skulle være, at arbejde for og støtte op om kolonien til glæde og gavn for stedet og de mange børn, som hvert år besøger stedet sammen med deres voksne.

Den 07 Oktober 1989 kl. 16.00 i forlængelse af ledemøde i Løjert-huset blev afholdt stiftende generalforsmaling i "Foreningen Løjert-husets Venner", med adresse - Løjerthusvej 21, Kulhuse, 3630 Jægerspris. Samme adresse som Løjert-huset.

Tilstede var - Bestyrelsen for Løjert-huset, Personalet i Løjert-huset og de tilstedeværende repræsentanter for lejerne ved Institutionslederne.

Hovedformålet er, at samle en kreds af personer, der loyalt vil udbrede kendskabet til kolonien. En kreds af personer som kender hinanden godt og hvorfra nye fremtidige bestyrelsesmedlemmer kan vælges.

Bestyrelsesarbejdet er ulønnet, ligesom det også er det i Løjert-husets bestyrelse. 

Huset er på 550 m2 og er bygget i vinteren 1935-1936 for private midler. Dele af huset er siden i 1965 genopbygget efter brand forårsaget af et nyt installeret gasvarmeanlæg, der havde en utæthed.

Over tiden er rigtig mange af de daværende personer ikke længere iblandt os og der skal derfor findes nye folk. Eksempelvis fylder den nuværende bestyrelsesformand 85 år næste gang.

Venner Foreningen betyder rigtig meget for kolonien i form af økonomisk støtte og de mange frivillige arbejdstimer, der er præsteret på stedet.

I et så gammelt hus er der altid noget som bliver slidt, trænger til reparation og vi har haft den glæde, at mange har stillet op og udført ad-hoc opgaver under hyggelige former. Det er muligt i ledige perioder at overnatte på stedet, hvis man kommer langt fra.

Varme hilsener Løjert-huset Venner

Medlemskontingentet:

Er fastsat til kr. 50,00 årligt og hvis man føler for det, kan et indbetales på foreningens konto i Danske Bank - konto nr. 1551 - 00 04 99 32 33.

Vi modtager gerne små eller store gaver, som ikke er så forpligtende, hvis man hellere vil det.

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.10 | 15:15

Hej har sendt mail d. 25.10 og har ikke hørt noget. Er Løjerthus ledig i weekenderne i April 2021? vi er 24 børn og 3 voksne fra Frederikssund Privatskole.

...
05.12 | 14:28

Skriv venligst til vor mail adresse: loejerthuset.dk@gmail.com

God dag

Løjert-huset

...
27.11 | 21:36

Hej
Vi er en 3. klasse fra Smørum der er ved at arrangere en fædretur (med børn). Vi vil gerne leje kolonien den 2.-3. maj. Er den ledig og hvad koster det?

...
16.10 | 18:01

Skriv venligst til vor mail adresse: Loejerthuset.dk@gmail.com

På forhånd tak.

...
Du kan lide denne side